⋅ Haarwerken ⋅

Voor elk haarprobleem bieden wij een oplossing. Tijdelijke kaalheid ten gevolge van chemische behandelingen, dun haar of kale plekken. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek. Wij zorgen tevens voor een snelle afhandeling met uw zorgverzekering. Echt haar, kunsthaar, we beschikken over een ruim assortiment pruiken en haarstukken in alle prijsklassen en voor elke gelegenheid. Ook voor vermaak en maatwerk kunt u bij ons terecht. Een haarstuk of pruik geheel naar eigen wens en smaak kunnen wij voor u leveren. Voorts knappen wij haarstukken en pruiken weer op als nieuw. Eventueel het reserveren van een haarwerk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken is mogelijk. Goede service, uitstekende nazorg, voorlichting en een basis set verzorgingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

⋅ haarwerken ⋅

U kunt terecht van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag vanaf 08.00 uur tot 16.00 uur. Via ons telefoon nummer 045-5 71 06 34 of 06 55362984 kunt u 7 dagen per week met ons contact opnemen voor uw vragen of reserveringen. U kunt altijd bij ons terecht na afspraak binnen 5 werkdagen voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. We streven erna om een te bestellen haarwerk binnen 48 uren in huis te hebben. In onderling overleg is er buiten de reguliere openingstijden bezoek op zaak of thuis of op een andere locatie zoals bijvoorbeeld in het ziekenhuis mogelijk
Wij zijn een door de ANKO erkende en gecertificeerde leverancier van haarwerken. Dit biedt veel waarborgen.Zo hebben we met veel zorgverzekeraars contracten waardoor uw wettelijke basisvergoeding direct door ons afgehandeld kan worden. We werken met een garantieregeling waardoor er altijd een garantieperiode is gedurende maximaal 6 maanden. Indien er onverhoopt toch wat mis gaat of u bent niet 100% tevreden dan kunt u altijd via een klachtprocedure bij ons een klacht indienen of wenden tot De Geschillencommissie (www.degeschillencommissie.nl)

Wij werken met topmerken en topproducten!